2014-2015 Yaz ve Güz Dönemi Öğrencilerine Yapılan Törenle Sertifikaları Verildi.

2014-2015 Yaz ve Güz Dönemi Pedagojik Formasyon Programı öğrencileri, 09 Şubat 2015 tarihinde Atılım Üniversitesi Orhan Zaim Salonu'nda yapılan törenle sertifikalarını aldılar.

Eğitim Bilimleri Bölüm Başkan Vekili Yrd. Doç. Dr. Tuncay Başkaya'nın açılış konuşması ile başlayan tören, öğrenciler adına konuşma yapan Pakize Ekrem ve Esma Düzgün'ün konuşması ve Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu'nun konuşması ile devam etti.

Atılım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bircan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Belgin Elbir, Eğitim Bilimleri Bölümü Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Tan, Pedagojik Formasyon Programında ders veren Öğretim Üyeleri, Öğretmenler, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri ve öğrenci yakınlarının katılımıyla gerçekleşen tören, yapılan kokteyl ile son buldu.