2014-2015 Güz ve Bahar Dönemi Pedagojik Formasyon Öğrencileri Sertifikalarını Aldı.

2014-2015 Güz ve Bahar Dönemi Pedagojik Formasyon Programı öğrencileri, 06 Temmuz 2015 tarihinde Atılım Üniversitesi Garden Restorant'ta yapılan törenle sertifikalarını aldılar.

Eğitim Bilimleri Bölüm Başkan Vekili Yrd. Doç. Dr. Tuncay Başkaya'nın açılış konuşması ile başlayan tören, öğrenciler adına konuşma yapan Tuğçe Urhan ve Kutlay Arat'ın konuşması ve Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu'nun konuşması ile devam etti.

Atılım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bircan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Belgin Elbir, Eğitim Bilimleri Bölümü Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Tan, Pedagojik Formasyon Programında ders veren Öğretim Üyeleri, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri ve öğrenci yakınlarının katılımıyla gerçekleşen tören, yapılan kokteyl ile son buldu.