2014-2015 Pedagojik Formasyon Dersleri

Değerli PFE öğrencileri, Üniversitemizin Anadolu Üniversitesi ile yaptığı protokol gereği, birinci dönem derslerimiz Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, Uzaktan Eğitim Koordinatörlüğü tarafından yürütülecektir. Birinci dönem 7 dersimiz vardır ve dersler 31 Temmuz 2014 tarihinden başlayarak açılmıştır. Atılım Üniversitesi e-posta adresinize Anadolu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Koordinatörlüğü tarafından gönderilen kullanıcı adı ve şifrenizle esertifika@anadolu.edu.tr portalından girerek ders malzemelerine ulaşabilirsiniz.

Sisteme erişimde bir sorun olduğu takdirde 0222-3350580/2428 ve 2764 numaralı telefondan Anadolu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Koordinatörlüğü ile iletişime geçebilir veya esertifika@anadolu.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.